Home
Info over selfie site .nl
Spijt van het uploaden van je selfie ?
Uitleg selfie site .nl
Contact met selfie site .nl
Reactie's aan selfiesite.nl
Upload selfie

SelfieSite

 UPLOAD NU JE EIGEN SELFIE 

>>>>> kies album upload >>>>>

Selfie

SELFIE

Niet alleen mensen kunnen een selfie maken

Een selfie is een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een digitale camera, een smartphone of webcam, waarbij de foto is genomen door de persoon die erop afgebeeld staat. Een van de typische kenmerken is dan ook dat op de foto te zien is dat de persoon die is afgebeeld de camera vasthoudt. Het gebruik is populair bij jongeren.

Selfies worden veelvuldig gebruikt als avatar.

Het woord "selfie" werd in 2013 voor het eerst opgenomen in de Dikke van Dale en tevens verkozen tot het woord van het jaar in Nederland en Vlaanderen

Klik

HIER !!!

Disclaimer

  1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  1. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  2. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
  5. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.


Wij behouden ons alle rechten voor

selfie.nl selfie nude naakt toples leuke fail selfie